Quienes somos - SPANISH CHEESE
371
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-371,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,qode_popup_menu_push_text_top,transparent_content,columns-4,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

The Spanish Cheese, S.L. project zoals we het vandaag kennen, heeft het verschillende stadia doorlopen die hebben geleid tot een gespecialiseerd en professioneel bedrijf in de kaasexportmarkt.

We worden geboren in La Mancha met de geest om de rest van de wereld het beste voedsel van ons land en van al het Spaanse grondgebied te brengen.

2002 SPAANSE KAAS, S.L

Het begon allemaal in 1996 toen het Albatrade S.L. Consortium werd opgericht in Albacete, Castilla-La Mancha, en een van de stichtende leden, UNIÓN QUESERA MANCHEGA, S.A. Het vormt ons in de Manchego-kaaswereld van Denominatie van Oorsprong, wanneer het wordt geabsorbeerd door MANTEQUERÍAS ARIAS, S.A.

Na bijna een decennium aan gezamenlijk werk hebben we in 2002 een overeenkomst getekend met de multinational en Spanish Cheese, SL werd geboren, met toestemming van het bedrijf dat onze mentor was en ons de ervaring, knowhow en commerciële expansie gaf die in de loop van de jaren is ontwikkeld. vorige.